Annons
Annons

Gula blad, längtan och Little Remix

_MG_0321_Snapseed

Så hälsar jag första Torsdagen i November välkommen. Jag älskar denna månaden, speciellt när det bjuds på sol, det är något fint med att befinna sig mittemellan höst och vinter. Huden har inte hunnit bli likblek, minnen av sommarens varma solstrålar sitter fortfarande kvar i huden.

_MG_0356

Och så länge bladen sitter kvar på träden är jag nöjd..

_MG_0335_Snapseed

Dessa bilderna tog vi förra veckan när Birdie och jag invigde våra nya jackor från Designers Remix. När jag såg den lilla matchande pälsen på Little Remix kunde jag inte motstå den. Minime and me!

_MG_0352_Snapseed

Nu börjar det kännas i mamma-hjärtat, barnen har varit bortresta sedan i Måndags och jag är inte van vid att vara utan dom under så lång tid… Det är en dubbel känsla det där med att vara barnfri. Visst är det underbart att få tid till sig själv, inte behöva passa tider och leva med klockan som slav för en vecka men gud vad tyst och ensamt det är i huset. Nedräkningen har börjat!

serialsue-trial-1.regular-1

Annons
(0)
DELA (17)
PINNA (0)

3 kommentarer | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar