Annons
Annons

Häng mattan på väggen!

IMG_6835_Snapseed

När jag var i Marrakech i våras köpte jag med mig ett par små mattor hem. Jag har haft dom bredvid sängen, så man slipper stiga upp på kalla golv, ett tag men dom var inte helt rätt där. Jag har fixat små kedjor då jag tänkte sy upp dom på en stav och hänga dom som väggbonader men det har liksom inte blivit av..

 IMG_6844_Snapseed

 Men nu är en matta uppe på väggen och hur och snyggt blev det inte att använda en vanlig klädhängare med nypor??

Ofta är det det enklaste som vinner.

serialsue-trial-1.regular

 

Annons
(0)
DELA (19)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar