Annons
Annons

Här och nu


IMG_2309_Snapseed

Min absoluta favorit årstid är äntligen här. Älskar att kvällarna blir längre och längre, att det varje dag slår ut nya blommor, det ljuva fågelkvitter som väcker en om morgonen och solen som får kinderna att rodna.

Annons

I morse körde jag Majs första löprunda med dopp i havet, bästa sättet att starta dagen på!

IMG_2306_Snapseed

Vill inte vara någon annanstans på jorden än just här, just nu… Väldigt skön känsla!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar