Annons
Annons

Helgen

IMG_6997_Snapseed

Har hängt hela helgen med mitt favorit-crew..

IMG_6648_Snapseed

Jag har varit en ganska tråkig mamma denna helgen, har mest städat och sorterat. Sorteringen har resulterat i 8 sopsäckar fulla med saker vi inte använder, leksaker, böcker, kläder och andra prylar.

Annons

Ska försöka att boka ett bord på Drottingtorgets loppis nästa Söndag. Vore fint om alla avlagda saker hittar ett nytt hem! Men mellan varven har vi hunnit med att fika och visst blev det äppelpaj igen, barnen börjar tröttna på alla äpple..

IMG_6658_Snapseed

IMG_6627_Snapseed

Det bästa mina kids vet är att var hemma och bara ta det lugnt. Och visst är det härligt att alla bara får vara och göra det dom känner för..

IMG_6636_Snapseed

IMG_6925_Snapseed

Det har inte bara städats och organiserats, det har även saftats, syltats och bakats i helgen…  Nu har vi äpple-kanel-ingefära marmelad för ett år framåt. Tänker att nu måste det väl ändå vara slut på äpplena men, nej trädet är fortfarande fullt!!

Några recept-förslag som kräver mycket äpple?

serialsue-trial-1.regular

 

(0)
DELA (0)
PINNA (0)

7 kommentarer | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar