Annons
Annons

Herbariet

IMG_1828_Snapseed

Här kommer ett måndags boktips, Herbariet av Elin Unnas, för alla som är intresserade av grönsaksodling. Herbariet är ett botaniskt bibliotek, en vetenskapssagobok och odlingsmanual för de allra bästa, värsta, vackraste, vilda växterna och örterna.

IMG_1833_Snapseed

Jag älskade Elins förra bok The secret gardener och henens citat ”blommor är töntiga, här ägnar vi oss at grönsaker”

Efter att gjort upptäckten att även de allra flesta blommor är ätliga, att det finns en hel växtvärld där ute som kan stänga sår, stoppa ditt hjärta och öppna ditt tredje öga. Lite vetenskap, mycket husmorstips och en stor dos magi!

Sitter och bläddrar lite, älskar bilderna som är fotograferade med växtens aura! Har passat på att ta lite nya sticklingar från plantorna här hemma, dom ska bli små fina gåbort presenter till vänner som jag gillar extra mycket. Marocko känslan håller i sig denna soliga måndag, käkar färsk mango doppad i Argan-nutella, mmmmmm

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Annons
DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar