Annons
Annons

Hörtebrygga

unnamed-5_Snapseed

I går tillbringade jag min kväll på Hörte brygga, kanske Skånes charmigaste sommarhak.

Desktop_Snapseed

 Mellan Abbekås och Skateholm ligger en liten anspråkslös sommarstuga med 50tals tapeter och en fin liten uteservering som har utsikt över den pittoreska lilla hamnen.

unnamed-4_Snapseed

Vi beställde en korg för ”den hungrige” och allt var fantastik gott!

IMG_6124_Snapseed

Annons

unnamed-7_Snapseed

Vågorna skvalpade mot piren, sol, måsskrin och den ljuvliga lukten av tång blandat med nyrökt-fisk.. Värsta sommar idyllen!

Desktop copy_Snapseed

I samma hamn i ett litet garage bredvid restauringen har min vän Sofia Odier öppnat upp en liten popup-shop under nästa vecka. No Need For A Name har underbara dofter, smycken, prints och specialdesignade objekt för den som är trött på det massproducerade. Till hösten kommer No Need For A Names webshop köra i gång, heja!!

unnamed-8_Snapseed

Jag köpte med mig en solid parfym från Lvnea, Black Spruce. Jag älskar dofter som inte luktar som klassiska blommiga och söta parfymer. Black Spruce doft påminner mer om en promenad genom en mörk barrskog med inslag av torkad frukt, läder och doften av en lägereld.

IMG_6114_Snapseed

IMG_6150_Snapseed

Bättre kväll kunde vi nog inte fått. Lovar mig själv att åka tillbaka under sommaren för att prova deras rökta makrill som ska vara utsökt.

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

(0)
DELA (244)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar