Annons
Annons

Hyacint-mossbollar

_MG_8445_Snapseed

Vi klarade oss igenom helgen med födelsekalas gånger 2, lill-julafton och gymnastik uppvisning.. Idag pustar vi ut, vi har jullov och ett gäng hyacinter att göra något fint av!

_MG_8451

Jag tror att Hyacinten är min favorit julblomma. Jag älskar den för dess underbara doft och sin vackra lök. Allt hyacinten behöver finns i den lilla löken, visst är det fantastiskt! Jag tycker dom är som vackrast innan dom slår ut så jag håller dom svalt och vattnar sparsamt.

_MG_8457_Snapseed

Jag skalar bort det mesta av jorden som kommer med i den lilla krukan och sveper mossa runt om löken.

_MG_8472_Snapseed

Virar lite floristtråd runt om knytet så att mossa håller sig på plats.

_MG_8486_Snapseed

Lite grovt snöre, visst blir dom fina som en hängande string garden?

_MG_8505_Snapseed_Snapseed

Annons

_MG_8510_Snapseed

Men allra finast tycker jag nog dom är tillsammans på en grov tallrik! Tallriken har jag gjutit själv, titta här! När Hyacinten blommat över klipper jag ner blomster-ställningen och planterar ner lökarna i en kruka med jord. Jag vattnar sparsamt så länge bladen är gröna, när dom sen vissnar kommer jag förvara dom i källaren till det är dags att plantera ut dom i trädgården. Kanske kommer dom inte klara att blomma redan första våren men bara dom inte ruttnar bort så kan man sen räkna med blomstrande hyacinter flera vårar framöver. Det är värt ett försök!

serialsue-trial-1-1.regular-1

(0)
DELA (2)
PINNA (2)

Kommentera | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar