Annons
Annons

Hyacint och Eukalyptus

IMG_2089_Snapseed

Det doftar hyacint och eukalyptus. Bläddrar lite in min nya kokbok, Enkel God Mat och blir genast sugen på att laga svartkålssallad med pecorino och rostad mandel. Mitt vardagsrum badar i sol och blommor, det enda spåret som är kvar efter gårdagens fest.

Annons

Tackar för alla fina presenter och grattisönskningar både i det verkliga livet och i socialamedier.

Jag hade en toppenbra födelsedag, TACK!!!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar