Annons
Annons

I love Myrorna

IMG_5809_Snapseed

Jag vet inte vad det är som händer med mig men jag har haft en otroligt stor lust att sortera och rensa under de senaste vekorna. Jag har gått igenom ALLT ifrån barnkläder, tyger, skafferiet, julpynt, mitt förråd, toalett skåp, jag vill ha allt organiserat och upp styrt! Kanske är det vädret och att man är inne så mycket och ser all skit som ingen använder längre.

Annons

Jag ska sälja alla barnens urväxta kläder på finloppisen på Lördag 7 februari. Då arrangerar Mia och Lisa Loderus på Rags to Riches Finloppis i Malmö Konserthus.  Jag kommer att stå från klockan 11-16, kom gärna fram och säg hej.

IMG_5798_Snapseed

Som ni kan förstå har det varit åtskilliga turer till återvinnings centraler och en hel del har hamnat på kära Myrorna. Att säga att jag älskar Myrorna är inte att överdriva, så himla smart ide! Jag skänker jätte mycket saker dit och så köper jag också väldigt mycket bra där också. Nu sist fyndade jag detta lilla söta biljardbord för 80 kr, med svarvade träben, kölar och miniträkulor. Barnen älskar det och spelar mycket sen när dom tröttnar så åker det lilla söta bordet tillbaka till Myrorna och vidar ut på nya äventyr!

IMG_5813_Snapseed

Shopping som känns bra i magen helt enkelt!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

 

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar