Annons
Annons

Ingen vanlig dag…

IMG_5732_Snapseed

Det är sista dagen på jullovet och det är Cosmos andra födelsedag! Vi var uppe tidigt för att gratta den lille krabaten, det blev både vitkåls och morotstårta idag!

IMG_5729_Snapseed

Tiago vill så gärna ge sin lurviga vän en flickvän som födelsepresent (fråga mig inte var han fått det ifrån) så är det någon som är sugen på söta ungar så är det bara att maila!

IMG_5727_Snapseed_Snapseed

I morgon startar vi igen, ska bli så skönt att komma tillbaka i rutinerna.

Annons

Jag var benhård och körde barnen i säng tidigt igår med förhoppning att de skulle vakna innan klockan var 10 och det funkade ganska bra! Vi får väl se hur länge vi stannar uppe och festar med Cosmo i natt för i morgon kommer väckarklockan att ringa redan 7!!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar