Annons
Annons

Inred med rosa

Så här års vill jag inget hellre än att svida om vårt vinter mysiga hem och bjuda in våren! Mitt bibliotek går i beiga och jordnära färger, travertinomarmor, körsbärsträ och dova kilimmattor. Men hur snyggt blev det inte nu med en rosa färgklick som lättar upp och bjuder in våren? D

Annons

en rosa fåtöljen poppar fint i kombination med allt det dova.

På senaste tiden har jag haft ett enormt sug efter fräscha kulörer och pudriga nyanser. Jag satsar på enstaka detaljer, en kudde, en fåtölj, blomstrande kvistar..

Pinkblush, en ny favorit!

DELA (33)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar