Annons
Annons

Jag älskar dig ända till sommaren

IMG_4832_Snapseed

Dagens skörd, ett varv i trädgården och eftermiddags fikan är klar, vilken lyx att ha en egen trädgård. Har just avnjutit en kopp med starkt Chagate i solen, huvudet fullt av grubblerier om framtiden och magen full av björnbär, det är fint.

IMG_4843_Snapseed

På mitt lilla bord ligger boken Jag älskar dig ända till sommaren” den fick följa med mig hem ifrån Göteborgs bokmässa i Fredags. Så vacker så det gör ont..

IMG_4850_Snapseed

Denna låten på repeat idag,

peace.

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

 

Annons

 

 

 

DELA (7)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar