Annons
Annons

Jakten på det perfekta hemmet!

Alla vill vi ha fina ombonade hem som speglar vår personliga smak och stil. Vi vill gärna uppdatera hemmen när det kommer nya trender och idéer. Måla, bygga om köket, kakla om badrummet, byta ut soffan…

Annons

Ja ni hör, jakten på det perfekta hemmet och skälen till vår renoverings-iver är ganska komplex men en sak är säker, det handlar inte alltid om nödvändiga reperationer. När man väl bestämt sig för att göra ändringar gäller det att tänka och handla långsiktigt, att våga vara kreativ och välja material med hjärtat. Kom ihåg, den mest miljövänliga renoveringen är kanske den som inte görs alls!

Är ni sugna på att höra mer om hur man kan vara stilmedveten och klimatsmart samtidigt? Kom och lyssna på mig den 14 juni, då håller jag en föreläsning hos Qvesarum Byggnadsvård. Kika in här för mer info!

(0)
DELA (1)
PINNA (0)

4 kommentarer | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar