Annons
Annons

Jul hos mig!

malin-person-jultips-0

Förra julen så plåtade jag och Petra mitt hem i julskrud. Detta året har jag inte gått in så mycket för julen, har liksom varken haft lust eller tid. Så jag tänkte att jag bjuder på några bilderna från förra året!

malin-person-jultips-2 malin-person-jultips-3 malin-person-jultips-1 malin-person-jultips-5

Julen är min favorithögtid och jag älskar att smyga med presenter, baka och pynta.

Annons

Vem vet, det är ju trots allt 8 dagar kvar tills dopparedagen så kanske kommer det att komma upp lite mer julpynt runt huset..

malin-person-jultips-4

Foto Petra Bindel

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (39)
PINNA (1)

4 kommentarer

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar