Annons
Annons

Kallpressade små mirakel

IMG_6871_Snapseed

Jag startade Oktober på bästa möjliga sätt, med en och en halv timmes långt Bikram pass! Det konstigaste av allt var att det var inte lika jobbigt som jag hade föreställt mig, visst är man slut när man ligger där plaskblöt på mattan efter 90 minuter i det varma rummet men mest av allt känner jag mig nu taggad! Extra trevligt att träna i så fina lokaler som

Annons

 Hot Yoga Malmö, rent, fräscht, trevlig personal och med ett super bra ventilerings system.

IMG_6876_Snapseed

Nu gäller det för mig att behålla min vätskebalans, jag köpte med mig lite juice från The Local Juicery.       Sweet Green, en ekologisk kallpressad färsk juice som produceras nära mitt hem i Limhamn, det kan ju inte vara bättre!

Gurka, äppel, sallad, spenat, basilika

Denna hösten är det hälsa och träning som gäller och jag känner mig till och med lite sugen på att köra en juice detox, bara flytande juicer i tre dagar, kika in här om du känner dig nyfiken?

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (5)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar