Annons
Annons

Kräftor i torpet

IMG_5975_Snapseed

Vi blev bjudna på kräftskiva i mina föräldrars nyinköpta torp i helgen.

IMG_5957_SnapseedMamma hade dukat så fint ut mot åkern under äppelträden, men precis när vi kom föll de första regndropparna, typiskt. Vi bar in allt i uthuset och det blev faktiskt minst lika mysigt!

IMG_5965_Snapseed

Tiago är den största djurvännen jag någonsin har träffat, han fullkomligt älskar småkryp och insekter! Här ute på landet hos mormor och morfar finns det massor!!

IMG_5985_Snapseed

IMG_5999_Snapseed

De kära torparna, väldens finaste mormor och morfar!

IMG_6010_Snapseed

IMG_6029_Snapseed

När kräftorna var uppätna slutade det att regna, och solen tittade fram.

IMG_6035_Snapseed

Sen stod systrarna Persson för underhållningen hela kvällen;)

IMG_6039_Snapseed

Tack mamma och pappa för en super trevlig helg!

Annons
DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar