Annons
Annons

Krämig vegansoppa på 10 minuter

Jag sitter på tåget upp mot Stocholm och Elle galan. Det är så härligt att resa med tåg, klimatsmart och man hinner med på ett helt annat sätt än när man flyger. Älskar att susa igenom de olika landskapen, att stirra ut genom fönstret och hinna ikapp tankarna!

Annons

Igår mellan barnens hämtningar och lämningar på sina aktiviteter slängde jag ihop världens enklaste tomatsoppa. Den tar bara 10 minuter att laga, den är nyttig och dessutom god!!  Tur för mig att det blev lite över, jag har nämnligen en syltburk med soppa i väskan.. Väldigt lyxig SJ-lunch!

Det enda du behöver är en lök- två vitlöks klyftor- krossade tomater- en skvätt olivolja och en näve nötter. Nötterna ger soppan en len och krämig smak, smart om man som jag helst utesluter mejeriprodukter. Fräs löken och vitlöken glansig, häll sen i alla ingredienserna i en blender och mixa till en slät konsistens. Tillsätt mer vatten och kryddor efter behag. Koka upp soppan och smaka av, sen är den klar att äta. Ja, jag sa ju att den var enkel!!

Jag har ett par möten inbokade i eftermiddag sen blir det att svida om och fördrink på Nobis där jag möter upp min date innan vi drar över till Grand hotell och slår klackarna i taket!! Följ med på Insta-direkt vet ja!

Ha en riktigt fin helg nu!

 

(0)
DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar