Annons
Annons

Kungen av Malmö

unnamed-4_Snapseed

Idag var jag med SVT och filmade på 23e våningen på Clarion hotel i Malmö där kungen har en egen svit uppkallat efter honom…

unnamed-5_Snapseed

Extra lång säng med bra svikt, X-box i varje rum, kikare så han kan spana på sitt gamla hus längs ribban och en fantastisk vy över hela Malmö.

unnamed-6_Snapseed

Bibeln på nattduksbordet är utbytt mot David Lagercrantz bästsäljare. Visst var det fint men för 10 000 kroner natten skulle jag vilja ha in ett privat falafelstånd, smockfylld vinbar och en date med kungen själv!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Annons
DELA (3)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar