Annons
Annons

La Vie En Rose

IMG_4703_Snapseed

Minnena och den ljuva doften lever fortfarande kvar hos mig..

IMG_4883

Frankrike och alla dess underbara rosor… Att beskriva en ros doft är inte alltid helt enkelt. Den varierar nämligen med temperaturen, vilket beror på att olika doftämnen avdunstar vid olika temperaturer. Tänk att en ros kan lukta helt annorlunda en varm, solig dag jämfört med en kall, mulen! Rosdoften kan till och med ändras med blommans ålder, en nyutslagen ros luktar inte alltid likadant som en ett par dagar gammal blomma. Det gör rosorna och deras doft ännu mer spännande.

IMG_4705_Snapseed

Annons

IMG_4690

IMG_5338 (1)_Snapseed

En varm sommarkväll, en ljuvlig doft svävar fram från olika rosor längst en solig stenvägg.

Kan väl inte bli vackrare, eller hur?

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (2)
PINNA (0)

2 kommentarer

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar