Annons
Annons

La vie en rose

Desktop2

 

 Naturers perfektion, skör och samtidigt maffig. Nu väller vårt kvarter över av rosor i alla dess färger. I min trädgård satte jag en elegant vit Ilse Cron planta i våras och nu blommar den ikapp med allt det andra.

Det vore kul att höra vilka ni nya läsare är, lämna gärna en liten kommentar och säg hej!

Nu ska vi ut och njuta av vårt underbara sommar väder, so long;)

xxMalin

Annons
DELA (0)
PINNA (0)

8 kommentarer

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar