Annons
Annons

Lite kaktus love

_MG_0373_Snapseed

Jag älskar att inreda med växter och jag är särskilt kär i mina Trekantseuforbia som mår som bäst när man helt glömmer bort dom! Till och med i detta mörka hörn klarar sig denna tåliga snygga växt.

_MG_0381_Snapseed

Gillar att matcha de lite kaxiga kaktusarna med udda krukor i terrakotta och zink.

_MG_0378_Snapseed

Nu har jag ett helt gäng med kaktusar som ett maffigt stilleben på min arbetsbänk. Har försökt bygga lite i etapper och i den stora zinkhinken växer det kaktusar ur två krukor. Lite vilda västern i mitt vardagsrum helt enkelt!

serialsue-trial-1-1.regular-1

Annons
DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar