Annons
Annons

Lite Kalabalik av den bästa sorten!

IMG_7015_Snapseed

 Nu sprider Lina och Malin kalabaliken från Istanbul även som accessoarer i hemmet. Handgjorda små skålar och underlägg i vackert målad keramik. Perfekt för uppläggning av snacks, champagne eller fina smycken.

IMG_7022_Snapseed

 Fick en hel låda med en massa skatter i, smyckena kommer jag att bära nära mitt hjärta och de fina små skålarna kommer att förgylla mitt hem. På den lilla biljetten stod det så här;

”Det kanske inte är mer kalabalik du behöver just nu i ditt liv… Men vi vill ju ändå ge dig lite kalabalik av den bästa sorten”

NI är av den bästa sorten, tack!!!!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Annons
DELA (17)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar