Annons
Annons

Lördags växt-checken

På helgen burkar jag har som vana att gå över mina växter, kolla lite hur dom mår, vattna och vrida på krukorna så att dom växer jämnt och blir snygga i formen.

Min Monstera har blivit enorm och har på så sätt fått sig en ny plats.

Annons

Den växte sig för stor för köket, kom inte åt mina grytor i skåpet längre så nu har den fått flytta in i damrummet. Jag skrev för ett tag sedan om hur du tar hand om Monsteran på bästa sätt och något rätt måste jag ju göra för växten stormtrivs verkligen!

Lördagssolen letar sig försiktigt in genom mina smutsiga fönster. Det får bli ett projekt i veckan, att ta tag i alla vintersolkiga fönster för att släppa in våren liksom. Men först en härlig helg, Köpenhamn står på schemat. Ha en skön Lördag!

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar