Annons
Annons

Lövblås och Ebbe jackor

_MG_7111_Snapseed

Efter allt mitt

Annons

slit i trädgården så erbjöd sig min pappa att låna ut sin lövblås, vilken grej alltså! Helt plötsligt hade jag ett helt litet crew som ville hjälpa till och blåsa.

_MG_7122_Snapseed

Mycket blåst blev det men inte särskilt mycket på löven…

_MG_7128

_MG_7073_Snapseed

_MG_7091_Snapseed

Det blev lusse-fika i trädgården och invigning av kidsens nya jackor från Ebbe Kids. Fina vinter parkas i schysta färger,  coolare kids får man leta efter! Kika in på Ebbe Kids web-shop och fynda de sista klapparna, det är 25% på allt tills klockan 24.00 imorgon.

_MG_7200_Snapseed

Men med hjälp av löv-blåsen skaffar man sig värsta Justin Bieber frillan på 5 sekunder, så praktiskt.

serialsue-trial-1-1.regular-1

(0)
DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar