Annons
Annons

Lyckoklöver och vitchoklad

 unnamed-3_Snapseed

Den finaste blomman man kan tänka sig nu på vårkanten. En liten söt lyckoklöver på bordet i en enkel kruka, gör vem som helst glad.

unnamed-1_Snapseed

Och lite vitchoklad och limetårta till frukost, det blir nog inte bättre än så här tänker jag.

Annons

Sitter på mitt nya favoritställe Fyn. Dricker te, letar på nätet efter röda markplattor, bloggar, laddar energi inför eftermiddagen och veckans sista inspelningsdag. Trädgårdstider kommer börja att sändas den 16 Maj, så stay tuned. Tänkte bjuda på lite ”behind the scen” bilder här på bloggen i morgon. Men nu är det dags, jag hoppar i de varmaste kängorna jag äger, tar på mig 4 tröjor på lager och drar ut på landet.

Ha det nu fint så länge!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

(0)
DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar