Annons
Annons

Magiska Galicien

 IMG_8722_Snapseed

Jag hade verkligen inga höga förväntningar på Galicien. Visste knappt vart det låg på kartan när jag bestämde mig för att hänga på och ta en vecka där med Surfakademin. Jag har varit väldigt mycket i Spanien med aldrig på atlantkusens nordvästra del.

Annons

Men sina fjordliknade vikar längst kusten, dramatiska klippor och grönskade tätbevuxna eucalyptus skogar kan jag bara säga att det har något magiskt vackert över sig.

IMG_8493_Snapseed

Att vi sedan bodde i den mysiga lodgen Golmar med fantastisk utsikt över havet och med skönt surfhäng dygnet om gjorde veckan om möjligt ännu bättre.

IMG_8862_Snapseed

IMG_8510_Snapseed

Grillad tonfisk, vattenmelonsallad toppad med getost, väldigt mycket Rioja och super sköna människor.

IMG_8481_Snapseed

IMG_8504_Snapseed

IMG_8530_Snapseed

Vägarna var kantade av blå, rosa och vita blomstrande hav. Jag har aldrig i mitt liv sett så frodiga och enorma hortensierbuskar som här.

IMG_4355_Snapseed

IMG_8617_Snapseed

IMG_8658_Snapseed

För att inte göra världens längsta inlägg tänkte jag spara några av de bästa bilderna for a rainy day… Tackar för en vecka med skönt häng, bra vågor och underbart väder. Kommer leva på minnena av denna resan ett långt tag.

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar