Annons
Annons

Medveten konsumtion

Knaprar mängder av mitt nya favorit choklad och skissar på min föreläsning om hållbar konsumtion som jag ska hålla i morgon i Göteborg tillsammans med

Annons

Echoofgothenburg, Skryta, Wicked Design och Stadsmissionen.

Har en super duktig (om än lite hostig) assistent hemma med mig idag som även hon vill rädda världen. För visst vill vi alla vara med och spara jordens resurser? Så klart att vi vill, det gäller att tänka och handla långsiktigt, att våga vara kreativ och välja med hjärtat! Vi kommer att fortsätta att konsumera men det gäller att hitta nya vägar för denna konsumtionen, både för företag och för oss konsumenter. Vi måste alla försöka göra mer miljövänliga val och det gäller att börja där du står, i ditt hem!

En liten lista som är bra att ha i bakfickan…

*tänk noga igenom dina inköp*köp secondhand*hyr eller låna*köp märkningarna*stil framför trend*inred med hållbara naturmaterial*förändra det du har*

(0)
DELA (3)
PINNA (0)

4 kommentarer | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar