Annons
Annons

Mellan regnskurar och sol

unnamed-2

Huset är tyst, det har regnat hela dagen och jag har gjort det absolut tråkigaste jag vet med mitt jobb… Min redovisning från April till Juni men nu är den klar, halleluja vad skönt att bocka av den punkten på listan.

Annons

Firar med kallt myntate och bär.

unnamed-3

 Har plockat in säsongens alla vinbär, det gäller att vara snabbare än kråkorna. Förra året han dom käka upp alla bären, från en dag till en annan var dom allt borta! Jag sitter och bläddrar i en ny fin bok och tänker jag kanske kan göra en god vinbärssorbet…

unnamed

Och nu tittar solen fram, jag velar mellan att dra fram gräsklipparen eller göra ett mjukgörande yogapass på världens mysigaste berber-matta. Kanske hinner jag både och!

Ha en fin kväll mellan regnskurarna.

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

 

DELA (3)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar