Annons
Annons

Mer från vårt hem!

IMG_0657_Snapseed

 

För er som inte har tröttnat på att se bilder från vårt hem, finns nu ett reportage i Family Living ute. Det är duktiga Linda Alvergren och Mia Anderberg som står bakom reportaget. Hemma hos mig och kidsen, omslag och en stor badrumsspecial minsann!

IMG_0659_Snapseed

De fina sticklingarna fick jag av just Mia i födelsepresent och nu ser rötterna ut att vara redo att komma ner  jorden.

Annons

En Palettblomma och en Doktor Westerlund ska planteras i dag, hurra!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (1)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar