Annons
Annons

Min favorit kimomo

På hedersplatsen hänger sommarens favorit som funkar lika bra hemma i trädgården med ett par jeans, på fest med höga klackar och med bikini på en tropisk strand!

Kaftanen är ett kärt minne från min underbara surfresa till Sunshine Stories på Sri Lanka.

Annons

Det är Lin som designar och säljer kaftaner och andra handplockade prylar i coolaste butiken på ön, Ceylon Sliders. Ni har väl inte missat mitt inlägg från det sköna surfhänget på Welligama beach, ni kan läsa mer om Ceylon Sliders här!

 

(0)
DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar