Annons
Annons

mixa och plantera tillsammans

Hade ett gäng med småplantor över som jag inte visste riktigt vad jag skulle göra av… Mitt hem fullkomligt svämmar över med gröna växter, varje fönsterkarm och piedestal är belamrad av krukor men jag kan ändå inte riktigt få nog av dom!

Ampleliljor, Plättar i Luften, Linspilea, Fågelbobräken och Pilspetsranka.

Efter att jag röjt och städat iordning mitt lilla planteringsbord är det plötsligt så mycket roligare och framför allt enklare att kruka om och plantera.

Alla småplantor åkte ner i en träbricka, tillsammans är vi både snyggare och starkare!.

Enkelt och väldigt tjusigt!

Nu ska jag bara hitta en ledig plats att ställa brickan på.

Annons
DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar