Annons
Annons

Nu är det officiellt…

unnamed

Under våren kommer jag att hänga med detta sköna gänget!! Nu kan jag äntligen berätta om vad det är för ett hemligt projekt som jag har jobbat med de senaste månaderna.

  Jag kommer att kliva in i SVTs Trädgårdstisdag tillsammans med Pernilla Månsson Colt, Tareq och John Taylor.

Annons

Jag kommer att ha fokus på bygg och inredning, med återvunnet och upcycling som ligger mig varmt om hjärtat! Jag har inga färdiga ritningar på mina projekt, vägen mot målet består av improvisationer och finurliga lösningar så man vet aldrig hur resultatet kommer att bli, alltså lite extra spännande;) På Måndag börjar vi filma och ni kommer att kunna se oss alla i rutan den 28e April.

Wish me luck!!!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (201)
PINNA (0)

9 kommentarer

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar