Annons
Annons

Nya tweenie-rummet klart!

Desktop1_Snapseed

Har just kommit hem från ett härligt dygn i Stockholm, inspirerande möten och har upptäcket ett nytt trevligt hotell. Mer om det i morgon… Jag har ju lovat att visa det färdiga resultatet av Tiagos nya rum.

Annons

Det är något vuxnare och något grönare, här kommer bilderna..

IMG_6938_Snapseed

Jag lyckades trolla fram ett litet och kompakt tweenie-rum i vår hall på ovanvåningen. Det är egentligen bara 2×4 meter stort och ryms i den nybyggda takkåpan. Med den grafiska fina tapeten från Sandbergs känns rummet mycket större och luftigare!

IMG_7441_Snapseed

Grön är Tiagos favoritfärg så hela rummet går i olika toner av grönt.

IMG_7436_Snapseed

Ikea hyllan Nornäs blev målad i en ljusare ton är väggen och rymmer de allra coolaste sakerna man kan tänka sig.

IMG_7435_Snapseed

En balsamerad haj, ett riktigt krokodilhuvud och de snyggaste baggarna!

IMG_7458_Snapseed

För att ge lite liv till den platsbyggda skrivbordet/bokhyllan tapetserade jag vissa hyllor och målade i andra.

IMG_7465_Snapseed

Desktop1 copy_Snapseed

Här stylas håret varje morgon, superviktigt att det blir riktigt rätt höjd på luggen!

IMG_7043_Snapseed

IMG_6942_Snapseed

Även om det ofta blir ganska sent så sover det här en nöjd 11 åring gott om natten!

serialsue-trial-1.regular

(0)
DELA (48)
PINNA (0)

2 kommentarer | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar