Annons
Annons

Nytt ställe för te och Kaffe älskare

IMG_3439

Sitter och knåpar ihop en Malmöguide till nästa nummer av Elle. När jag var ute och plåtade och käkade på Saltimporten Canteen, ett av mina favorit ställen i stan, snubblade jag över en nyöppnad lokal.

IMG_3327 (1)_Snapseed

Längst ute på spetsen av Malmös hamninlopp, bara ett stenkast från Saltimporten Canteen ligger Nordic RoasterDet är  ett perfekt café för både te och kaffe älskare. Jag som inte dricker kaffe har ofta svårt då kompisar gärna vill träffas över en kopp på barer som bara har kaffe eller bara väldigt få och tråkiga te-sorter.

IMG_3417_Snapseed

Detta är liksom tea-heaven, bara kvalitétste från deras egna märke Teministeriet, allt ifrån svarta, gröna, röda, ayurvediska och vita.

IMG_3406_Snapseed

Älskar att botanisera bland hyllorna.

IMG_3366_Snapseed

Det blev en kopp Youth som smakade björnbär, havtorn, rosenblad och himmel…

IMG_3356 (1)_Snapseed

Annons

IMG_3384 (1)_Snapseed

IMG_3357_Snapseed

 

IMG_3442_Snapseed

Soliga dagar avnjuts teet på kajen med Malmö och vattnet som utsikt.

Riktigt fint ställe!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

(0)
DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar