Annons
Annons

Openair livingroom

Inbäddad i djungeln fem minuters gångväg till stranden Ahangama på södra udden av Sri Lanka ligger Sunshine Stories. Huset är byggt för 85 år sedan i ”Dutch Colonial style” och har 6 sovrum och en underbar liten innergård med ett ståtligt blommande Frangipani träd. Mellan våra salta surf-sessions är det härligt att komma tillbaka och hänga i detta tropiska öppna vardagsrummet.

Det är också här vi kör vår yoga och vår surf-teori under dagarna. Jag älskar stilen Linn och Petter skapat här på Sunshine Stories. Betongen i kombination med rotting, antika möbler i mörka träslag och gröna växter funkar så fint ihop!

Annons

Vardagsrummet öppnar upp i en matplats och här finns plats för många hungriga surfare. Spicy Dahl har aldrig smakat bättre än efter att man kämpat med vågorna ett par timmar.

Bästa platsen att ta igen sig på med en stor king coconut!

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar