Annons
Annons

Österlen and Stiltje

So finally I made it…. A visit to the beautiful shop Stiltje, in Österlen. I have been looking at their homepage for a couple of months now dreaming about their wonderful floors and colours so it was super inspiring to finally see all the materials live!

Im very weak for all the hand painted tiles

Furnitures to die for…

I have decided to use a grey/sand coloured Tadelakt effekt in our bathroom, waiting for samples in a few days… very exiting!!

Annons
DELA (7)
PINNA (0)

1 kommentar

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar