Annons
Annons

Pachamamas

IMG_8525_Snapseed

Hade bestämt mig för att sluta att slinga och färga håret.. Känns inte kul att hälla giftiga produkter, som jag inte ens skulle använda som skurmedel på mina toaletter, i håret!! Så otroligt mycket gifter det finns i traditionella hårfärger, det är ganska läskigt när man tänker på det.

Annons

Men så har mitt hår blivet galet mörkt och det kändes som en bra quick-fix nu innan jul att slänga i lite slinger för att ljusa upp det lite. Som tur är finns det ju salonger som tar avstånd från farliga kemikalier som väljer att jobba grönt och giftfritt.

IMG_8531_Snapseed IMG_8572_Snapseed

Sara och Francisca som driver Pachamamas i Lund har lång erfarenhet av ekologisk hårvård, dom tar avstånd från de farliga kemikalierna och använder sig av växtfärger och henna istället.

IMG_8577_Snapseed IMG_8547_Snapseed

Här hittar jag också mina favorit hårprodukter, John Masters. Gillar att prova på nya märken men jag kommer alltid tillbaka till Lavender & Avocado intensive conditioner och deras håroljor som är svåra att slå.

IMG_8604_Snapseed

Besöket resulterade i naturligt solkysst hår. Sen tänker jag att havet, saltet och solen får göra sitt i Cosa Rica i Januari!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar