Annons
Annons

Prinsessa för en natt

IMG_6629_Snapseed

Spenderade en underbar helg på kronovall slott med denna mannen! Vi fick en vinprovings helg av min familj i födelsepresent och vi har dragit ut på det in i det längsta men nu inackorderade vi oss äntligen på slottet.

Annons

Vi har börjat mer och mer med att ge varandra upplevelser som present i stället för en massa prylar som man inte behöver. Bästa tipset!

IMG_6622_Snapseed

Det är något speciellt det där med att bo på ett slott med anor från 1400 talet, så mycket historia, så många berättelser.

IMG_6572_Snapseed

IMG_6579_Snapseed

 Champagnen sabrerades elegant.

IMG_6560_Snapseed

Sen väntade en lång och god middag tete-a-tete.

IMG_6607_Snapseed

Och mycket mer vin förstås!

IMG_6624_Snapseed

Vi sov länge och gott i de sköna sängarna i vårt rum Pinot Noir. Det där med ostörd sömn är underskattat, en toppen helg, helt enkelt!

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar