Annons
Annons

Rå mat av Linda Nilsson

IMG_7549_Snapseed

Om ett par veckor landar boxen Rå mat i butik!! Boxen innehåller 100 av syrrans mest populära och utsökta recept. Jag har små smakprov, och det är två av mina favoriter. Pad thai-nudlar i krämig jordnötssås..

IMG_7551_Snapseed

Och till fikan Rospannacotta med pistagenötter….

IMG_7552_Snapseed

Vill du vara säker på att du får ett ex, mejla din förhandsbeställning till [email protected] redan idag för att sedan hämta boxen på Raw Food House!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Annons
DELA (221)
PINNA (0)

4 kommentarer

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar