Annons
Annons

Rabarber och quinoa paj

IMG_6677

Jag har dragit ut på det i det längsta, jag tycker att Rabarberna är så vackra där de står med sina enorma paraply liknande blad så det var med ett sting i hjärtat dom åkte av! Men gott blev det, jag bakade denna smarriga paj.

 

IMG_6688

 I eftermiddag åker resten av Rabarberna in i köket och jag tänker överraska barnen med denna goda glassen till eftermiddags fika, lite måndags lyx kan behövas!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

Annons
DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar