Annons
Annons

Säsongens sista program av Trädgårdstider

Tänk att det har gått en hel trädgårdssäsong och att vi började spela in årets Trädgårdstider tidigt i Mars och fy sjutton vad kallt det var! I kväll är det redan dags för årets sista program, det är galet vad tiden går snabbt när man har roligt! I kvällens program kommer den brittiska trädgårdsgurun Penny Snell från The National Garden Scheme och tar en titt på vår trädgård i Ryd.

Annons

Ett av mina favoritinslag från i år är min Ooo-bench i återvunna cementrör. Älskar dessa up-cycling projekten, det är så befriande när man kan skapa med återvunna saker mitt i vår galna materialistiska värld. Några cementrör och recyklade brädor från fjorårets långbord skapade ett perfekt ställe att sitta och mysa på framför lägerelden. Missade ni detta programmet kan ni de det här på SVT play.

Den nya sittplatsen blev en dröm, men frågan är vad kommer Penny att säga om trädgården?? Missa inte Trädgårdstider i kväll, klockan 20.00 kanal 1!

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar