Annons
Annons

Seed bombs – The only bombs the world needs!

Jag var ute i trädgården en sväng och kastade lite bomber på några tomma jordplättar i rabatten.

Fick den fina lilla påsen av min vän Lina i höstas och nu är det hög tid att bomba. Eftersom detta är den ultimata presenten så har jag tillverkat mina egna små frö-bomber för att ge bort nu under försommaren.

 Du gör det enkelt genom att mixa ner dina favorit sommarfrön i två delar jord sen lägger du till en del lera för att kunna forma de små bollarna. Jag använde mig av Ringblomma och Rosenskära. Tänk på att inte använda för mycket vatten när du formar bollarna. Ge dig sen ut när det regnar och bomba alla tråkiga ställen som behöver lite färg och liv.

Seed bombs – The only kind of bombs the world needs!

Annons
(0)
DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar