Annons
Annons

Snart är nya tweenie-rummet klart!

IMG_0644_Snapseed

Äntligen börjar Tiagos nya rum bli klart! Vi har snickrat, tapetserat och målat. Väggarna fick en grön ton från Nordsjö. Kika in här för att se början till den nya rummet. Jag har fått ganska strama tyglar att jobba med, Tiago har helt styrt projektet.

Annons

Hans önskningar lät ungefär såhär:

 -Modern stil, inga loppis möbler -Gröna toner -Grafisk tapet -Ikea möbler (hjälp) -Magnettavla -in med gröna växter -ut med alla larviga leksaker.

IMG_1030_Snapseed

Hyllan Tiago sett ut på Ikea fick en liten makeover med grön och grå färg..

IMG_6808_Snapseed

Den gamla tv-hyllan har vi låtit morfar bygga om så att det funkar som ett litet skrivbord. Vi har hjälpts åt att spackla och måla.

 IMG_6853_Snapseed

Förra veckan kom även tapeten Ture Turkos från Sandbergs upp på en vägg och blev hur fin som helst! Kika in i morgon så får du se hur bra hela rummet blev!

serialsue-trial-1.regular

(0)
DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar