Annons
Annons

Snyggaste centerpiecen – potatis!

Det bästa vi har ställer vi på bordet!

Den här lådan med potatis har stått och grott i circa en månad, se vilka fina blast som kommit upp! Väldigt smart det där att man kan skynda på växt-processen och det funkar extra bra i år eftersom det varit så kallt.

Det har varit kul att följa processen, varje dag händer det något. En snygg centerpiece på matbordet i ständig förändring!

Nu är det dags att dela rötterna och plantera ut de små rackarna i landet, det funkar även att plantera dom i en hink. Jag sätter dom med ca 30 cm avstånd med bara liten del av blasten ska sticka upp.  

Efter hand som blasten växer kupar jag med ny jord runt dom så att det kan bli många fina potatisar till midsommar!

Annons
(0)
DELA (14)
PINNA (0)

3 kommentarer | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar