Annons
Annons

Snyggaste yoga-studion i stan.

IMG_8835_Snapseed

Har hållit på med ett kul projekt den senaste veckan. Hot Yoga Malmö har fått ett ansiktslyft och jag har skapat en liten loungehörna att pusta ut i efter sitt pass. Här kan man slappa, umgås och käka en god lunch som levereras dagligen från min syrras restaurang Raw food house (Kika gärna in hon har en ny hemsida).

IMG_8851_Snapseed

Ville skapa en hemtrevlig, ombonad miljö och tapeten Golden Lily av William Morris gör jobbet.

IMG_8816_Snapseed

Målade även en del snickerier i en dramatisk mörk, blåton. Färgen jag använde kommer ifrån Auro och  är komposteringsbar och man skulle i princip kunna dricka den, gillar idéen!

IMG_8839_Snapseed

IMG_8849_Snapseed

Nu är jag på väg till ett spännande byggmöte i Södra Sandby, och samtidigt sitter jag och har lite beslutsångest inför vilken klänning jag ska ha på mig på Ellegalan. På fredag ska nämligen jag och Gustav Broström köra live-sändningen från rödamattan på Gran i Stockholm, ska bli super kul!! Så det blir till att tvätta bort jorden och aurofärgen under naglarna och på med lite glammigt rött nagelack i stället!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Annons
DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar