Annons
Annons

Som på beställning

Det har gått åtta och en halv vecka sen vi började att spela in de nya avsnitten av trädgårdstider. 8 och en halv vecka utan en droppe regn! Vi som brukar frysa oss igenom hela våren och trotsa både hagel, snö och tjäle. I år kan vi verkligen inte klaga över vädret, förutom att det varit aningen varmt och väldigt torrt! Men så idag som på beställning när vi skulle spela in vårt 6e program om regnträdgårdar rullade de mörka molnen in som på beställning…

Annons

Tareq och John var superentusiastiska och ville berätta för mig och Pernilla in i minsta detalj om hur dom tänkt sig veckans projekt som innefattade gamla vintunnor, kopplingar och både vatten och torktåliga växter. Vi ska anlägga en trädgård där vi kan skörda vårt eget regnvatten! Ska blir hur spännande som helst, to be continued…

(49)
DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar