Annons
Annons

SOS farsdag-present

IMG_7098_Snapseed

I morgon är det en viktig dag, det är Fars dag! Då ska vi hylla och fira alla fina pappor. I år tänker jag baka en riktigt god äppel-paj och köpa en present som verkligen betyder något, SOS barnbyar har det mest meningsfulla och fina gåvokorten man kan ge till sin pappa.

Annons

Det är slut på att köpa nya slipsar och inneskor som bara läggs på hög!

Många pappor runt om i världen behöver stöd och kunskap för att lära sig umgås med sina barn på ett positivt sätt. För många som själva inte fått någon kärlek i sin uppväxt kan det vara svårt att förstå hur man ska ge det till sina egna barn.

När du köper ett pappapaket för 250 kronor bidrar du till att hundratals pappor i Bolivia får stöd att ta ansvar för sin familj. Allt för att pappor ska kunna ge den kärlek, trygghet och uppmärksamhet som barn behöver. Köp en gåva som betyder något till pappsen i år du med!

serialsue-trial-1.regular-1

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar