Annons
Annons

Spiken i kistan

IMG_2011_Snapseed

Jag kom hem till varma sommar Sverige i full blom och igår fick jag äntligen hem min underbara trio! Kändes som dom alla vuxit ett par centimeter var, Milo tappat fler tänder, Cleo lärt sig hjula med raka ben och Tiago blivit en hejare på att skjuta luftgevär.

Annons

Tänk vad det kan hända saker på 10 dagar…

IMG_1984_Snapseed

5 minuters väg från där mina föräldrar har sitt illa torp ligger världens underbaraste byggnadsvård och antikhandel, Spiken i kistan. Varje gång jag är i krokarna svänger jag förbi.

IMG_1987_Snapseed

En del av butiken är inrett som ett litet museum, en gammal handelsbod med allt man kan tänka sig. Vackra paket, burkar, grytor och kastruller.

IMG_1993_Snapseed

Emil som driver butiken glider runt barfota och har stenkoll på vartenda litet spik och skruv.

IMG_1999_Snapseed

Jag har lite ombyggnadsplaner här hemma och så klart fanns här en hel del fint. Spanade in ett par vackra gjutjärnsfönster som hade blivit perfekta i min källare.

IMG_1996_Snapseed

IMG_1990 2_Snapseed

Det blev 4 handsmidda spik och ett rejäl dos av inspiration.

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar