Annons
Annons

Spöken, svartsjuka och vilda fester!

unnamed_Snapseed

Hela huset doftar mynta, klippte av en rejäl bukett av plantan som tagit över stora delar av örtträdgården. Jag har skrubbat två kilo potatis, vilken lycka att skörda de små knorlingarn efter hand vi är sugna. När färskpotatisen växer sig för stor slå jag bara av blasten men låter potatisen vara kvar i jorden, på så sätt har vi färskpotatis hela hösten;)

I morse klagade barnen om kalla händer när vi cyklade till skolan-årstiden börjar sakta men säkert krypa åt det mörkare. Dags att dra filten över sig med en bra bok och dom kunde inte ha kommit lägligare! Ett kärt återseende med gamla favoriten Hercule Poiret och miss Marple, älskar noveller som man lätt läser ut på en eftermiddag.

Novellix firar deckardrottingen Agatha Christie som fyller 125 år med 4 nyöversatta noveller, att de vintageinspirerade omslagen sedan är super vackra är bara ett plus!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

 

Annons

 

 

DELA (21)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar