Annons
Annons

Stockholm

Igår efter min inspelning för Trädgårdstider tog jag en snabbis upp till Stockholm. Checkade in på det aldeles nyöppnade hotellet At Six, verkligen super flott. Dova färger, lite åt det maskulina hållet med en otrolig fingertopps känsla för alla detaljer.

Annons

På Hotellet mötte jag upp mina kära kollegor Daniella och Kristin över ett glas bubbel, känns bra att ha så fina vänner att bolla idéer och tankar med!

I all hast glömde jag min kamera hemma, dessa fina bilder har Kristin tagit. Kika in hos henne om du vill se fler bilder av hotellet.

Vi var bjudna på Ekprs årliga vårmiddag, alltid lika trevligt och inspirerande att botanisera bland nyheterna och lära känna vem som står bakom alla dessa fantastiska varumärken. Fick bland annat höra om Kapp Ahls hållbarhets tänk, om Dixis resa och strävan efter att hitta nya material och om Caroline Eks fina soffbord och speglar.

Den goda maten stod Pom och Flora för och den serverades på ett vackert blommigt porslin från Fyrklövern i samarbete med Lars Walllin, mycket tjusigt!

Tyvärr var jag inte i toppform. har åkt på någon typ av influensa så jag höll mig till varmt te mest hela kvällen. Känns skönt att vara hemma igen och att ha ett par dagar ledigt. Ska försöka kurera mig så gott jag kan, nu är det sängläge som gäller!

Foto: Kristin Lagerqvist

(0)
DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar